Guest House P&A

U oazi mira i svježeg vazduha na Prijevoru,( Budva ), otkrićete savršenu kombinaciju odmora u prirodi i uživanja u nezaboravnom tradicionalnom ambijentu.Apartmani se nalaze u novoizgrađenom objektu na svega 15-tak minuta do grada .Gostima su na raspolaganju komforni,moderni, i kompletno opremljenim dvokrevetni i trokrevetni apartmani. Lokacija je pogodna kako za ljubitelje prirode tako i za one koji vole aktivan odmor.

Važno je napomenuti da, iako je objekat udaljen svega 1,8 kilometara od centra grada kao i od poznate plaže Jaz, poželjno je posjedovati automobil ili rent a car. Takođe, gosti mogu koristiti usluge gradskog prevoza, mini busa, koji na svakih pola sata saobraća od Aqua parka do centra grada.

Na 200metara nadmorske visine, sa svojom ponudom iznajmljivanja apartmana nudi odmor prožet prirodom i tišinom. Sa svojim brojnim specifičnostima zadovoljiti će sve vaše zahtjeve za idealnim odmorom

Apartmani su smješteni u mirnom kraju, a opet vrlo pogodni za mlade željne dobrog provoda i zabave. Naime, na samo 350metara nalazi se Aqua park, najmoderniji na Crnogorskom primorju, kao i Diskoteka Top Hill, nadaleko poznata svima.

Dobro Došli U Naše Apartmane

Obezbjeđen parking
Wi-Fi internet
Kablovska TV
Klimatizovano